Modulair wonen

Modulair wonen is betaalbaar wonen

Modulair wonen is betaalbaar wonen, dit is de creatieve oplossing om nog een betaalbare mooie woning te bezitten. Kleiner en functioneler wonen met potentie tot uitbreiding, dat is de woontrend van de afgelopen jaren.

Het gemiddelde woonoppervlak daalt, maar iedere vierkante meter wordt volledig benut. Modulaire units bestaan meestal uit 16 of 28 vierkante meter. De modules zijn echter voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan een woon-/slaapkamer, keukenblok en badkamers.

Minimalistisch modulair wonen betekent een andere manier van wonen en leven. Doordat de woning kleiner is bespaar je ook enorm op de woonlasten. Bijvoorbeeld op elektriciteit en verwarmingskosten.

Kostenbesparing met module woning

Met een module woning heb je al snel een flinke kostenbesparing op de woonlasten, zoals verzekering, gas, water en licht. Door de alsmaar stijgende energiekosten is het van belang dat de module woning goed is geïsoleerd.

Gebruik voor de verwarming elektrische heaters, zoals infrarood panelen. Deze verwarmen niet de lucht, maar de mensen en objecten in de kamer. Hierdoor verlies je geen energie en is het heerlijk comfortabel warm.

Modulhome is goedkoop en snel

Modulhome is goedkoop en snel gebouwd, omdat ze in de fabriek worden gemaakt. Dit is een wezenlijk verschil met de traditionele bouw. De modulhome zijn daarnaast in één dag geplaatst op daarvoor uitgekozen locatie.

Er zijn steeds meer gezinnen die bestaan uit één of twee personen. Zij hebben behoefte aan een kleinere woning, welke ideaal te bouwen zijn in een fabriek. Daarnaast is in Nederland een groot tekort aan woningen. Dit tekort moet daarom zeer snel aangevuld worden.

Het bouwproces van traditionele bouw gaat helaas niet sneller. Tel daarbij op de strengere eisen en vergunningen en de doorlooptijd is nog langer. Dan nog maar niet te spreken van de weersomstandigheden tijdens de bouw werkzaamheden.

Een klassieke nieuwbouw woning neemt gemiddeld 1,5 tot 2 jaar in beslag. Voor een modulhome is de productietijd slechts 2 tot 4 weken.

Modulair wonen voor verschillende gelegenheden

  • Betaalbare vakantiewoning woonunit
  • Compact modulair wonen in een containerwoning
  • Container huis als starterswoning
  • Modulair bouwen voor extra ruimte voor kantoor aan huis.
  • Modulaire zorgwoning
  • Flexibele containerhouse
  • Tiny House als noodwoning
  • Energie neutrale container woning
  • Verplaatsbaar modulehome
  • Modulaire studenten huisvesting

Modulair wonen en bouwen is de toekomst

Modulair wonen en modulair bouwen is de toekomst. Niet alleen de bouwperiode is veel korter. Het is daarnaast ook goedkoper en duurzamer. Door modulair te bouwen denken we aan de toekomst, met een multi functioneel bouw systeem dat duurzaam, ecologisch, flexibel en verplaatsbaar is.

Of het nu is voor een thuiswerkplek, kantoor ruimte, bijgebouw, wellness ruimte, zorgwoning, vakantiehuisje of studenten woning. Met modulaire woningen kan je letterlijk en figuurlijk alle kanten op.

Door onze werkwijze te wijzigen zijn we in staat meer woningen te bouwen in een korte periode. Hierdoor is het woningtekort hopelijk snel opgelost.

Ben jij zover en wens je meer te weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul hier dan ons contact formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je ook interesse in de andere blogs? 

Wooncontainer

Wooncontainer is duurzaam en goedkoop

Wooncontainer is duurzaam en goedkoop wonen. Een wooncontainer kan voor verschillende toepassingen dienen, zoals extra kantoorruimte, recreatieruimte, zorgwoning, studentenwoning en vakantiewoning. Een wooncontainer is van

Lees verder »
Tiny house mini

Tiny House kopen

Een Tiny House kopen is een spannende aangelegenheid. Je doet dit immers niet elke dag. Ben je van plan om er zelf in te gaan

Lees verder »

Compare listings

Vergelijken